Werken. bij reshift

In de loop der jaren is Reshift uitgegroeid tot het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland met een ontzettend toffe club talenten aan boord. Reshift biedt dan ook uitstekende kansen om jezelf middels een interessante job verder te ontwikkelen. En omdat we nog altijd groeien, zijn we continu op zoek naar gedreven specialisten op het gebied van content, technologie, marketing en sales.

Leren. van reshift

De stageperiode tijdens je studie kan enorm leerzaam en verhelderend zijn. Pas dan krijg je een idee van ‘de binnenkant van een bedrijf’. Als stagiair bij Reshift draai je mee als volwaardig medewerker – of dat nu als videoproducer op de game-afdeling is of als schrijvend redacteur voor een van onze tech-titels. Aan het eind van de rit ben je in feite klaargestoomd voor het echte werk en kun je zo aan de slag!

Sociaal. op alle fronten

Als het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland kunnen wij natuurlijk ook op het gebied van sociale media niet achterblijven. Onze merken posten dagelijks frisse en interessante content. Wil jij jouw merk versterken met de kracht van onze social performance? Dat kan natuurlijk en is sowieso een uitstekend idee!

Scroll naar top

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!