Werken. bij reshift

In de loop der jaren is Reshift uitgegroeid tot het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland met een ontzettend toffe club talenten aan boord. Reshift biedt dan ook uitstekende kansen om jezelf middels een interessante job verder te ontwikkelen. En omdat we nog altijd groeien, zijn we continu op zoek naar gedreven specialisten op het gebied van content, technologie, marketing en sales.

Campagne Operator

Wat ga jij doen? Als Campagne Operator ben je onderdeel van het Reshift Studios team en werk je nauw samen met alle labels van Reshift Digital. Of het nu gaat om tech, elektronica, witgoed, fotografie

Bekijk deze vacature

Performance Manager

Heb je affiniteit en ervaring met online marketing en advertising en lijkt het je tof en uitdagend om dagelijks met veel verschillende campagnes bezig te zijn? Reshift Studios, het interne contentmark

Bekijk deze vacature
Vacature
Event & Community Marketeer

Noem ons wat je wilt: mediabedrijf, creatief bureau, digital agency, zolang je maar weet dat we e-commerce & IT bedrijven helpen uitzonderlijk te zijn. Dat doen we vanuit Haarlem met zo’n 85 collega’s. Wij vormen een hecht team van data-analisten, marketeers, gamers, creatieven, maar óók bloggers, vloggers en videomakers. Kom jij ons team versterken als Event & Community Marketeer? Lees dan verder.

Leren. van reshift

De stageperiode tijdens je studie kan enorm leerzaam en verhelderend zijn. Pas dan krijg je een idee van ‘de binnenkant van een bedrijf’. Als stagiair bij Reshift draai je mee als volwaardig medewerker – of dat nu als videoproducer op de game-afdeling is of als schrijvend redacteur voor een van onze tech-titels. Aan het eind van de rit ben je in feite klaargestoomd voor het echte werk en kun je zo aan de slag!

Stage
Campaign Management Stagiair
aantal uren per week

Ben jij een proactieve en meedenkende student in marketing, communicatie of een vergelijkbare studie? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamspeler? Kom dan stage lopen bij het leukste mediabedrijf in Haarlem genaamd Reshift Digital.

Stage
Marketing & Sales Stagiair
aantal uren per week

Advertising maken die je wil zien, geen advertising die je moet zien. Dat is typisch Reshift. Met marktleiders als Kieskeurig.nl, Power Unlimited, Gamer.nl en vele anderen bereiken wij maandelijks zo’n 8 miljoen mensen. Wij vormen een hecht team van data-analisten, marketeers, gamers, creatieven, maar óók bloggers, vloggers en videomakers. Samen ontwikkelen wij mediaproducten voor alle dragers – papier, tablet, internet en video.

Stage
Video stagiair – Games
aantal uren per week

Als video stagiair werk je voornamelijk voor Power Unlimited, maar ook aan video’s van onze collega’s bij InsideGamer en Gamer.nl. Je bent daarbij ook gewoon elke dag aanwezig op de gezelligste redactie van Nederland en krijgt de kans om veel te leren op het gebied van montage, livestreaming, camerawerk, animatie, vormgeving en techniek. Je zult veel werken omtrent de nieuwste games dus affiniteit met gaming is zeker een pré.

Stage
Stagiair evenementen & online media
aantal uren per week

Bij Reshift zijn we op zoek naar een allround stagiair eventmanagement. Wij organiseren evenementen op het gebied van IT en onderwijs en onderhouden daarnaast bijhorende (offline en online) kanalen. Nou denk je misschien, IT? Wat moet ik nou weer met IT? Dat leggen we je graag uit in een kennismaking gesprek. We beloven je wel, dat als je brede ervaring wilt opdoen en alles wilt leren wat er maar te leren valt over organiseren en online media, je bij ons aan het juiste adres bent! En dat adres is trouwens in Haarlem.

Stage
Redactie stagiair – Games
aantal uren per week

Ben jij niet achter je PS4, Switch of PC weg te slaan en wil jij hier op professionele basis mee aan de slag? Lees dan snel verder! We zijn op zoek naar redactionele stagiairs die op onze gezellige redactie aan de slag gaan met het laatste gamenieuws, reviews en andere artikelen, social media en allerlei andere aspecten die komen kijken bij het dagelijkse reilen en zeilen van een grote gamewebsite. Een ding is duidelijk: geen dag is hetzelfde!

Sociaal. op alle fronten

Als het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland kunnen wij natuurlijk ook op het gebied van sociale media niet achterblijven. Onze merken posten dagelijks frisse en interessante content. Wil jij jouw merk versterken met de kracht van onze social performance? Dat kan natuurlijk en is sowieso een uitstekend idee!

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!