Werken. bij reshift

In de loop der jaren is Reshift uitgegroeid tot het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland met een ontzettend toffe club talenten aan boord. Reshift biedt dan ook uitstekende kansen om jezelf middels een interessante job verder te ontwikkelen. En omdat we nog altijd groeien, zijn we continu op zoek naar gedreven specialisten op het gebied van content, technologie, marketing en sales.

Vacature
Contentmaker
Freelance

ID.nl is op zoek naar productspecialisten die naast hun normale baan geïnteresseerd zijn om extra geld te verdienen. Door kennis om te zetten in content. Met onze hulp. Ervaring is niet nodig. Wel kennis over het onderwerp. Ben je al aan het werk als freelancer en voel jij je aangesproken, reageer dan ook!

Vacature
Accountmanager Media

Gewoon werk is er genoeg. Dit is echt een topjob. In een team van 6 sterke accountmanagers werken jullie voor Kieskeurig.nl. Je adviseert klanten door hun marketing- en salesdoelstellingen te vertalen naar een passend mediaplan. Dit gaat van contentmarketing tot doelgroep- en marktonderzoek en van het analyseren van data tot aan grote displaycampagnes.

Vacature
Devops Engineer

Als Devops engineer beheer jij al onze (web)applicaties en beslis jij mee over hoe de infrastructuur van onze nieuwe projecten eruit komt te zien. Op jouw kluslijst staan o.a. het begeleiden van de deployments van onze code en het beheren van onze domeinen + certificaten.

Vacature
Account Executive

Als Account Executive maak je onderdeel uit van ons succesvolle salesteam. Samen met Manon, Mirjam & Jamy ben jij verantwoordelijk voor de on-boarding van nieuwe klanten en het intern begeleiden van succesvolle advertentiecampagnes.

Leren. van reshift

De stageperiode tijdens je studie kan enorm leerzaam en verhelderend zijn. Pas dan krijg je een idee van ‘de binnenkant van een bedrijf’. Als stagiair bij Reshift draai je mee als volwaardig medewerker – of dat nu als videoproducer op de game-afdeling is of als schrijvend redacteur voor een van onze tech-titels. Aan het eind van de rit ben je in feite klaargestoomd voor het echte werk en kun je zo aan de slag!

Stage
Redactie stagiair – B2B evenementen
aantal uren per week

Op de crossmedia redactie van Reshift IT communities is een stageplek beschikbaar voor vier of vijf dagen per week.

Stage
Video stagiair – Games
aantal uren per week

Als video stagiair werk je voornamelijk voor Power Unlimited, maar ook aan video’s van onze collega’s bij InsideGamer en Gamer.nl. Je bent daarbij ook gewoon elke dag aanwezig op de gezelligste redactie van Nederland en krijgt de kans om veel te leren op het gebied van montage, livestreaming, camerawerk, animatie, vormgeving en techniek. Je zult veel werken omtrent de nieuwste games dus affiniteit met gaming is zeker een pré.

Stage
Stagiair evenementen & online media
aantal uren per week

Bij Reshift zijn we op zoek naar een allround stagiair eventmanagement. Wij organiseren evenementen op het gebied van IT en onderwijs en onderhouden daarnaast bijhorende (offline en online) kanalen. Nou denk je misschien, IT? Wat moet ik nou weer met IT? Dat leggen we je graag uit in een kennismaking gesprek. We beloven je wel, dat als je brede ervaring wilt opdoen en alles wilt leren wat er maar te leren valt over organiseren en online media, je bij ons aan het juiste adres bent! En dat adres is trouwens in Haarlem.

Stage
Redactie stagiair – Games
aantal uren per week

Ben jij niet achter je PS4, Switch of PC weg te slaan en wil jij hier op professionele basis mee aan de slag? Lees dan snel verder! We zijn op zoek naar redactionele stagiairs die op onze gezellige redactie aan de slag gaan met het laatste gamenieuws, reviews en andere artikelen, social media en allerlei andere aspecten die komen kijken bij het dagelijkse reilen en zeilen van een grote gamewebsite. Een ding is duidelijk: geen dag is hetzelfde!

Sociaal. op alle fronten

Als het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland kunnen wij natuurlijk ook op het gebied van sociale media niet achterblijven. Onze merken posten dagelijks frisse en interessante content. Wil jij jouw merk versterken met de kracht van onze social performance? Dat kan natuurlijk en is sowieso een uitstekend idee!

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!