B2B. Stagiair evenementen & online media

Wij organiseren evenementen op het gebied van IT en onderwijs en onderhouden daarnaast de bijhorende (offline en online) kanalen. Ben jij een duizendpoot op het gebied van nieuwe media en organiseren? Dan zoeken we jou (en jij ons)!

Maak je klaar om 5 kilo zwaarder thuis te komen #nomnomnom
Stijn

Wat ga je doen?
Met de vijf leukste collega’s, die je op maandagmorgen heerlijk mag vertellen over je weekend als je ook maar even luistert naar hun avonturen, ga je aan het werk aan verschillende evenementen. Ook zijn wij de uitgever van verschillende magazines, dus mocht je interesse hebben om daar meer over te leren dan staat jouw naam misschien ook wel in de colofon binnenkort. Verder kun je aangeven wat je wilt leren en maken we daar graag ruimte voor. Websites onderhouden, een stukje copywriting, leuke socials verzinnen voor onze kanalen en DJ’en tijdens de borrel van ons evenement. Het mag en kan allemaal!

In de tijd dat je stage loopt organiseren we samen J-Fall, het grootste Java evenement van de Benelux. Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar, misschien ben je er dit jaar wel bij!

Vereisten
Ben jij een creatieve, initiatiefrijke en ondernemende student en heb je een gezonde interesse voor evenementen en nieuwe media? Dan zit je bij Reshift op de goede plek! Bekijk onder het kopje “Wat wij zoeken” of jij de juiste persoon bent voor deze functie.

Wat bieden wij
Als stagiair helpen wij je een duizendpoot te worden of je juist te specialiseren op één vlak. Je krijgt begeleiding van een ervaren en informeel professioneel team. Tijdens je stage laten we je kennis maken met alle facetten van het vak. De lijnen zijn kort dus je werkt direct samen met de iedereen uit het team en dat zien wij als een enorm pluspunt. Naast een stagevergoeding krijg je een mooie werkplek, veel gezelligheid, goede borrels, een potje tafeltennis als je zin hebt en we rekenen er op dat je ons kan uitbreken tijdens de volgende escape room! Daarnaast ga je weg als een stagiair die in een korte tijd enorm veel ervaring heeft kunnen opdoen.

Solliciteren bij
Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee,  Kieskeurig, Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, PCM, Power Unlimited en Media Totaal – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals de IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, de Jfall en Jspring, TEQnation en FutureTech. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

Wat wij zoeken

Je ervaring hebt met sociale kanalen
Je kan met deadlines omgaan
Je bent creatief (bomvol ideeen)
Je neemt initiatief
Je bent nauwkeurig, leergierig en hebt ambitie
Je bent een iemand die graag organiseert
Kennis van WordPress (pre)
Kennis van Engelse taal (pre)

Wat wij bieden

Een professioneel team, waar je veel van kan leren
Veel ruimte voor eigen initiatieven
Een afwisselende stageplek
Een werkplek in Haarlem, gecombineerd met flexibel werken vanuit huis
Een nette stagevergoeding
Een kijkje in een succesvol mediabedrijf
De sleutel tot ons volgende escape room uitje
Je leert binnen korte tijd veel ervaring opdoen

Spreekt deze functie je aan?

Stuur dan je cv en motivatie via onderstaande button naar ons door, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Scroll naar boven

Solliciteer. Stagiair evenementen & online media

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!