Reshift. Redactie stagiair - B2B evenementen

Reshift Digital BV in Haarlem heeft een stageplek redactie coördinatie. Wij organiseren evenementen op het gebied van IT en onderwijs en onderhouden daarnaast de bijhorende (offline en online) kanalen. Ben jij een duizendpoot op het gebied van nieuwe media en organiseren? Dan zoeken we jou (en jij ons)!

Maak je klaar om 5 kilo zwaarder thuis te komen #nomnomnom
Stijn

Wat ga je doen?
Met de vijf leukste collega’s, die je op maandagmorgen heerlijk mag vertellen over je weekend (als je ook maar even luistert naar hun avonturen), ga je aan het werk voor verschillende developer- en onderwijscommunities. Naast offline en social media zijn wij ook het productiehuis van veel video’s en events. Verder kun je aangeven wat je wilt leren en daar maken we graag ruimte voor. Berichten maken voor social mediakanalen, artikelen aanmaken in een CMS en publiceren voor de verschillende websites, samenstellen van nieuwsbrieven, copywriting, leuke social posts verzinnen voor onze kanalen, videoproducties en DJ’en tijdens de borrels van onze evenementen. Het mag en kan allemaal!

In de tijd dat je stage loopt organiseren we samen J-Fall, het grootste Java evenement van de Benelux. Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar, misschien ben je er dit jaar wel bij!

Wij zoeken
Een creatieve, initiatiefrijke en ondernemende student op HBO-niveau met een gezonde interesse voor redactiewerk en nieuwe media.

Wat bieden wij
Als stagiair helpen wij je een duizendpoot te worden of je juist te specialiseren op één vlak. Je krijgt begeleiding van een ervaren, informeel en professioneel team. Tijdens je stage laten we je kennis maken met alle facetten van het vak. De lijnen zijn kort dus je werkt direct samen met iedereen uit het team en dat zien wij als een enorm pluspunt. Naast een stagevergoeding krijg je een mooie werkplek, veel gezelligheid, goede borrels, een potje tafeltennis als je zin hebt en we rekenen er op dat je ons kan uitbreken tijdens de volgende escape room! Daarnaast ga je weg als een stagiair die in een korte tijd enorm veel ervaring heeft kunnen opdoen.

Meer over Reshift
Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee, Kieskeurig.nl, Computer!Totaal, Zoom, MacWorld, PCM, Gamer.nl en Power Unlimited – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, J-Fall en J-Spring, TEQnation, Future Tech en Frontmania. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

Wat wij zoeken

Je volgt een studie op HBO-niveau
Je bent creatief, initiatiefrijk en ondernemend
Je hebt een gezonde interesse voor redactiewerk en nieuwe media
Je hebt kennis van Social Media en weet wat de doelgroep aanspreekt
Je neemt initiatief
Kennis van WordPress (pre)
Je bent nauwkeurig, leergierig en hebt ambitie
Je hebt affiniteit met development

Wat wij bieden

Werken op een super gezellig kantoor in Haarlem
Een gepaste stagevergoeding
Begeleiding van een ervaren en informeel professioneel team
Naast je werkzaamheden tijd te kunnen besteden aan je stageverslag
Een mooie werkplek, veel gezelligheid, goede borrels en een potje tafeltennis als je zin hebt
We maken ruimte voor dingen die jij graag wilt leren
Meewerken aan de leukste events van Nederland
Ruimte om thuis te werken

Spreekt deze functie je aan?

Stuur dan je cv en motivatie via onderstaande button naar ons door, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Scroll naar boven

Solliciteer. Redactie stagiair - B2B evenementen

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!