Reshift. performance studio

Reshift Creative Studios is specialist op het gebied van fotografie, huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, e-bikes, gaming en tech & IT. Bij Reshift Creative Studios weten we hoe waardevol het is om de consument op verschillende momenten in de klantreis te bereiken met passende content en via het juiste kanaal. Daarbij wordt te allen tijde het einddoel in acht genomen: het bereiken van jouw marketingdoelstellingen. Jouw content wordt cross-mediaal gedistribueerd en de belangrijkste kpi’s worden hierbij nagestreefd, waar jouw merkstrategie van profiteert.

Performance marketing strategie stappen

De performance marketing strategie van Reshift Creative Studios is op te delen in vier stappen:

Identificatie

Binnen de communities-databases van Reshift (Compare, Tech, Foto, IT & Gaming) is de Performance Studio in staat bezoekers te identificeren, informatiebehoefte te herkennen en inzichtelijk te maken in welke fase van de klantreis de opgebouwde profielen zich bevinden.

Benadering

Met verschillende performance marketing tools is de Performance Studio in staat de profielen te volgen en te benaderen via diverse touchpointszowel binnen als buiten het Reshift netwerk.  

Contentvertoning

Vanuit de autoriteiten wordt de consument een contentvertoning aangeboden, met een boodschap die past bij het moment van de klantreis waarin de consument zich bevindt.

Conversie

Achter de contentvertoningen wordt ruimte gemaakt voor een focus op verschillende conversiedoelen.

Performance marketing portfolio

De Performance Studio heeft diverse kanalen en middelen binnen en buiten zijn portfolio tot beschikking die ingezet kunnen worden om jouw doelstellingen te bereiken. Met een intern maandelijks bereik van 8 miljoen mensen en een potentieel bereik van 90% van het externe web, is er altijd een passende mix van kanalen en touchpoints samen te stellen waar jouw merkstrategie van profiteert.

TikTok
Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn
YouTube

Enthousiast? Ontdek wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Enthousiast? Ontdek wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Scroll naar boven

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!