Reshift. INFLUENCER STUDIO

De perfecte match maken tussen merk en talent: dat is de kracht van de Reshift Influencer Studio. Je kan bij ons terecht voor ambassadeurs die zich lange tijd aan jouw merk binden, maar ook voor campagnedoelstellingen die binnen korte termijn gerealiseerd moeten worden. Onze studio bestaat uit uitgebreide databases, boordevol fotografie- en gamingtalent dat uitstekend in staat is om zijn/haar eigen achterban voor jouw merk te enthousiasmeren. Combineer dit talent met Reshift’s ervaring op het gebied van digitale contentstrategieën, en je begrijpt waarom de Influencer Studio uniek is in haar werkwijze als agency.

Werkwijze. Van profiel tot performance.

Aan de hand van een concrete uitdaging of doelstelling, creëren wij de juiste influencer- en contentstrategie. Binnen onze databases, die bestaan uit ons eigen geïndexeerde netwerken én een constante stroom aan nieuwe profielen, zoeken we naar het talent met de juiste eigenschappen voor de campagne. Zodra we de influencer-inzet hebben afgestemd, starten we de contentproductie. We monitoren continu de performance en dragen zorg voor de posts en publicatiedeadlines. We houden vrijheid om de campagne bij te sturen, zodat we kunnen inspelen op wat werkt. Hierdoor zorgen we dat content altijd perfect op de beoogde doelgroep wordt afgestemd.

Impact. Op social media en binnen de Reshift communities.

De Reshift Influencer Studio richt zich op twee belangrijke community’s: Fotografie en Gaming. Binnen deze community’s hebben onze influencers een groot bereik en netwerk opgebouwd op diverse social media platformen, waaronder:

Instagram

Twitch

Facebook

TikTok icon

TikTok

YouTube

Clubhouse

Naast het bereik van de influencer, zijn we in staat om een campagneboodschap gelijktijdig via onze Reshift merken te laden. Hierdoor krijgt de campagne een belangrijke bevestiging vanuit een autoriteit. Meer informatie hierover vind je bij ons gespecialiseerde contentmarketingbureau: Reshift Creative Studios.

Kennismaken met de Reshift Influencer Studio, of meer leren over onze influencer marketing mogelijkheden?

Kennismaken met de Reshift Influencer Studio, of meer leren over onze influencer marketing mogelijkheden?

Scroll naar boven

contact. Influencer studio

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!