Creative campaigns & events

Een van de belangrijkste pijlers van Reshift Creative Studios is het bedenken en uitvoeren van 360-graden-campagnes. We maken een duidelijke campagnestrategie en zetten kanalen als social media, display advertising en SEA in om de campagne succesvol te maken. Reshift Creative Studios is gespecialiseerd in performance-marketing. We kunnen eveneens helpen bij het maken van een contentkalender en het organiseren van offline en online evenementen.

Jouw tactische partner

Creativiteit en originaliteit zijn de kern van succesvolle strategieën en campagnes. In het drukbezette landschap met een overvloed van content is orginaliteit de key om de aandacht te trekken van je doelgroep en top of mind te zijn, en ook te blijven.
Wij zijn bedreven in brand publishing en werken dagelijks op maat gemaakte campagnes uit binnen onze core branches: fotografie, huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, e-bikes, gaming, tech & IT. Met onze diepgaande kennis van deze markten weten wij de doelgroepen te bereiken en te enthousiasmeren. Ons betrokken team van ervaren contentspecialisten (contentcreatives, performancemanagers, designers, campagnecoördinatoren en influencer-, marketing- en dataspecialisten) draagt zorg voor een consistente en hoogwaardige kwaliteit. Daarbij staat de effectiviteit van campagnes hoog in het vaandel. Onze principes waar wij op focussen zijn:

Visibility

Bereiken van de
doelgroep

Likeability

Creëren van aantrekkelijke
en interessante content

Credibility

Creëren van
geloofwaardige content

Brand Fit & Linkage

Met een helder merkimage een connectie tussen doelgroep en merk scheppen

Visibility

Bereiken van de
doelgroep

Likeability

Creëren van aantrekkelijke
en interessante content

Credibility

Creëren van
geloofwaardige content

Brand Fit & Linkage

Met een helder merkimage een connectie tussen doelgroep en merk scheppen

We sturen dagelijks aan op kwalitatieve en kwantitatieve KPI’s en monitoren resultaten van digitale uitingen doorlopend gedurende de hele campagneperiode. Wij maken unieke en waardevolle connecties met consumenten op een aantal manieren, waaronder het promoten van verrassende online marketingcampagnes, het maken van creatieve advertentie-oplossingen, educatieve webinars, academy’s en livestreams, en we organiseren diverse offline events.

Campagnecontent bestaat veelal uit video, afbeeldingen, OOH, social of geschreven contentartikelen. We verbinden mensen met hun passie en maken het voor onze partners altijd toegankelijk om relaties op te bouwen met de gewenste doelgroep of gericht op zoek te gaan naar de gewenste conversie. Wij denken graag mee over de ideale marketingmix om merk en consument met elkaar te verbinden en een onvergetelijke ervaring neer te zetten.​

Geïnteresseerd hoe we jouw campagne een succes kunnen maken?

Geïnteresseerd hoe we jouw campagne een succes kunnen maken?

Wij werken samen met onder meer
Scroll naar boven

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!