Reshift. Creative Studios

Jouw gespecialiseerde contentmarketingbureau

DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN

TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     TECH    //     PHOTO    //     COMPARE     //     GAMES     //     

Reshift Creative Studios is jouw gespecialiseerde contentmarketingbureau. Van strategie tot uitvoering, van advertising tot analytics. Reshift Creative Studios is specialist op het gebied van fotografie, huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, e-bikes, gaming, tech & IT. Bij ons staan klant en KPI’s centraal. Wij brengen merk en doelgroep bij elkaar. Wij combineren creativiteit, educatie, strategie en data-inzicht op slimme wijze. Daardoor kunnen wij unieke en relevante cross-mediale content produceren en distribueren, en daar profiteert jouw merkstrategie van. 

WIST JE DAT ...

WE MAANDELIJKS

0

MENSEN BEREIKEN VIA ONZE MERKEN

Wat we doen

Reshift Creative Studios focust op het volledig ontzorgen van partners. We bouwen creatieve marketingcampagnes, maken toffe video-, blog-, en socialmediacontent en denken mee over de merkstrategie van jouw bedrijf. Alles wat we creëren en distribueren doen we om de lezer te inspireren en te betrekken. Dat doen we met jouw doelstellingen als uitgangspunt. Daarbij monitoren we 24/7 en uiteraard sturen we bij waar nodig. Data-driven, maar dat spreekt voor zich.

Consultant communities & strategies

Bereik jouw langetermijndoelstellingen, bouw een betrokken community en vergroot de naamsbekendheid van jouw merk. Wij adviseren op strategisch niveau hoe je dat – en méér – kunt behalen.  

Creative campaigns
& events

Inspireer jouw doelgroep met succesvolle 360-gradencampagnes en events met aansprekende online en offline content. Media kan worden ingezet op onze eigen en externe kanalen waar jouw doelgroep zit. 

Content creator
& distributor

Maak kennis met de mooiste content, van video’s tot foto’s, van een SEO-proof blog of content-artikel tot socialmedia-posts. Altijd onderscheidend, relevant en op maat gemaakt voor jou.  

Consultant communities & strategies

Bereik jouw langetermijndoelstellingen, bouw een betrokken community en vergroot de naamsbekendheid van jouw merk. Wij adviseren op strategisch niveau hoe je dat – en méér – kunt behalen.  

Creative campaigns
& events

Inspireer jouw doelgroep met succesvolle 360-gradencampagnes en events met aansprekende online en offline content. Media kan worden ingezet op onze eigen en externe kanalen waar jouw doelgroep zit. 

Content creator
& distributor

Maak kennis met de mooiste content, van video’s tot foto’s, van een SEO-proof blog of content-artikel tot socialmedia-posts. Altijd onderscheidend, relevant en op maat gemaakt voor jou.  

VOOR WIE WE DAT DOEN?

Reshift Creative Studios werkt samen met onder meer:

Wat we nog meer doen

TikTok Agency

Met onze TikTok Agency delen we onze ervaring met het algoritme, advertising tools en creatieve vaardigheden met onze partners.

Performance Studio

Door de meest relevante doelgroep te bereiken met passende content en via de juiste kanalen, bereiken we jouw doelstellingen.

Videocontent

Wij werken enorm veel met video en om je een idee te geven van de mogelijkheden die we bieden, hebben we ze hier op een rijtje gezet.

Influencer Studio

De perfecte match maken tussen merk en talent: dat is de kracht van de Reshift Influencer Studio.

BLOG

20 juni 2022
De do’s and don’ts op TikTok volgens TikTok-expert Martin Verschoor

Lang werd gedacht dat het socialmedialandschap verzadigd was met Twitter, Instagram en Facebook, maar toen kwam TikTok.

Lees meer

31 mei 2022
Een community als kennisbank voor je sitebezoekers

Forums, ook wel community’s, zijn zo oud als de weg naar Rome. Minder oud, maar wel bejaard in online-termen is het in 1999 gestarte Viva-forum. In de zomer van 2021 was er even sprake van opheffing nadat DPG Media de rechten kreeg. De hoeveelheid reacties die de mogelijke sluiting opriep, zorgde er uiteindelijk voor dat het forum bleef bestaan.

Lees meer

19 mei 2022
7 tips voor succes met branded video’s

Video’s bieden de ruimte om producten in volle glorie te laten zien en je merk te laten glanzen. Niet alleen de kijktijd van online video’s is de afgelopen jaren enorm toegenomen, het videoaanbod is nóg meer gegroeid. Hoe zorg je er als marketeer voor dat consumenten jouw branded content video afspelen en hoe houd je ze aan het scherm gekluisterd?

Lees meer

1 juni 2021
Whitepaper – Influencermarketing

Influencer marketing hoeft niet te draaien om miljoenen volgers op Instagram, maar gaat juist om persoonlijke aanbevelingen en het creëren van herkenbaarheid. Authenticiteit en interactie zijn bepalend voor de beste resultaten. De juiste influencer voor jouw campagne vind je dan ook niet tussen de grote namen op het internet. Hij of zij bevindt zich waarschijnlijk recht onder je neus, in het hart van je doelgroep.

Lees meer

30 september 2020
Whitepaper – social engagement

Het creëren van betrokkenheid bij social content blijkt soms een lastige opgave te zijn, maar er zijn diverse wetenswaardigheden die het stimuleren van dat zogenoemde ‘engagement’ makkelijker maken. Zo zijn er dingen waar je op moet letten bij het schrijven van een tekst op Facebook en kun je je video op Instagram het beste een specifieke lengte maken (probeer eens maximaal dertig seconden voor een hoger engagement). Ook zijn er zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een YouTube-video uploadt.

Lees meer

Onze werkwijze

Een samenwerking met Reshift Creative Studios begint met een vrijblijvend gesprek over de uitdagingen en doelstellingen. Of het nu gaat om een relatief abstract doel, zoals het laten groeien van merkvoorkeur, een zeer concrete uitdaging, zoals het ontwikkelen van een community met 10.000 leden of het opnemen van reeds uitgewerkte videoscripts. We hebben een in-house team van diverse specialisten, zodat we jou kunnen helpen met het bedenken van marketing-communicatiestrategieën tot en met het creëren van aansprekende content. We kennen onze doelgroepen goed en zullen adviseren welke marketingmix het best kan worden ingezet om jouw gewenste doelgroep te bereiken. We weten wat voor content op welk kanaal goed scoort en delen onze kennis en inzichten graag met jou.

HET TEAM VAN RESHIFT CREATIVE STUDIOS

Raymond Ullers

Concept & Strategy Manager

Sharona Smit

Campagne Manager

Julia de Vries

Performance & Campagne Coördinator

Fleur Naaktgeboren

Campagne Coördinator

Cody van den Bogert

Campagne Coördinator Games

Rebecca Bloemzaad

Performance Manager

Marloes Rens

Campagne Coördinator

Marit Metselaar

Creative Content Manager

Jannemieke Duyzer

Head of Design

Kevin Grin

Video Creative

Enthousiast? Ontdek wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Enthousiast? Ontdek wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Scroll naar top

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!