reshift. Wie wij zijn

Wat krijg je als je digital life en data mengt met een fikse dosis passie, content en teamspirit? Dan krijg je Reshift, dé content-specialist van Nederland. Wij maken, distribueren en meten unieke content. En daarmee bereiken we maandelijks 8 miljoen mensen. Inderdaad: zo’n beetje de helft van alle Nederlanders. Die 8 miljoen mensen bereiken we via onze toonaangevende merken in combinatie met onze specialismen Compare, Tech, IT-community’s, Games, Photography en Education.

Compare

Met namen als Kieskeurig.nl, BesteProduct.nl en Wasmachines.nl heeft Reshift een aantal grote en invloedrijke spelers in huis als het aankomt op compare-gebied.

Tech

Reshift publiceert een viertal printmagazines, een aantal grote techwebsites en jaarlijks meerdere specials en is dus altijd op de hoogte van het laatste technieuws. 

IT Communities

Reshift biedt managers, developers, architects, innovators en onderwijs-professionals nieuwe inzichten en groei door community’s en bedrijven met elkaar te verbinden.

Games

Met Power Unlimited heeft Reshift het grootste én het oudste game-magazine in Nederland in huis. Dankzij Gamer.nl en InsideGamer.nl is ook het online gedeelte gecoverd.

Photography

Reshift zet hard in op het gebied van fotografie en doet dat aan de hand van print (Zoom, SHUTR), educatie (Zoom Academy) en diverse campagnes en evenementen.

Education

Reshift zoekt de verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Dat is de reden waarom studenten en docenten een actieve rol hebben binnen onze communities.

Persberichten & nieuws

Reshift. Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte en ontvang je graag inspiratie & tips voor jouw marketingcampagnes?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!