Reshift & 5G

Op onze sites is een ruim aanbod beschikbaar van artikelen over het onderwerp. Elke 5G-telefoon wordt besproken. Wanneer je er eentje moet kopen, elke maand opnieuw. We blijven updates geven van de stand van zaken. De volledige 5G techniek wordt uitgelegd en waarvoor het is bedoeld. En waarom 5G de basis is voor smart city’s. Maar het ook blockchain-technologie kan versnellen.

5G in 2021

Wij richten ons op de ontwikkelingen en de stand van zaken. Vanuit de onafhankelijke redacties blijven we gaan in op de zin & onzin over hoe schadelijk 5G voor je is. Of waarom al die zendmasten in brand staan. We behandelen alle aspecten rondom 5G. Ook wanneer het interessant wordt, want hoe snel wordt het eigenlijk? Binnen dit complete umfeld liggen er kansen voor telecom aanbieders die samen met de tech autoriteiten de consument bewust moeten maken van de voordelen en relevantie van 5G.

Uit doelgroep onderzoek is gebleken dat de relevantie van 5G nog achter blijft. De doelgroep moet educatie en inspiratie gepresenteerd krijgen om zijn gebruikersbehoefte in te
zien richting een betere netwerkervaring. Reshift is in staat met zijn aanwezige tech media autoriteiten + Kieskeurig.nl de relevantie van 5G dienstverlening uit te leggen aan diverse doelgroepen.

We zien kansen op toepassingen als:

  • Een scenario gericht op Cloud gaming op 5G;
  • Hoe goed werkt het?
    Welke mobile games hebben profijt van 5G?
  • Een scenario gericht op Augmented Reality toepassingen, zoals verbeterde routebeschrijvingen, visuele woonkamer inrichting.
  • Veiliger wonen door betere afstemming tussen slimme apparaten als elektronische deursloten en slimme energiemeters.
  • Entertainment/Netflix/streaming ‘on the go’
  • Betere zorgvoorzieningen voor ouderen en beveiliging rond het huis.
  • 5G en je gezondheid
  • In contact staan / videobellen / social media

Reshift biedt de handreiking om de krachten te bundelen vanuit het principe: uitleggen van de relevantie. Vanuit deze communicatie kunnen we samen de doelgroep op weg helpen en ruimte bieden voor het integreren van specifieke usp’s en aanbiedingen. Neem contact op met onze accountmanagers om als telecomaanbieder gepositioneerd te worden als kennispartner en daarbij te werken aan conversie en performance doelstellingen.

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!