25 november 2020
Reshift & 5G

Nu 5G eenmaal is gearriveerd in de Benelux, zien veel mensen in de praktijk terug wat wij eerder concludeerden vanuit onze content; 5G is vooralsnog niet echt sneller dan 4G. Dat komt vooral doordat 5G nu werkt op een enkele frequentie, de 700MHz-band. Die biedt een prima bereik, maar minder capaciteit dan hogere frequenties.

Lees meer

1 april 2020
Kieskeurig.nl trends analyse – Mei 2020 – Fotografie

Fotograferen is een van de populairste hobby’s in Nederland. Uit de Nationale Fotografie Monitor* van Zoom.nl en Shutr.Photo, waaraan bijna 19.000 mensen meededen, blijkt dat 56% wekelijks fotografeert en 18% zelfs dagelijks.

Lees meer

28 maart 2020
Kieskeurig.nl trends analyse – mei 2020 – Lekker naar buiten

Nog even en het is eindelijk lente. We weten allemaal wat dat betekent: weer lekker de tuin in! Nederlanders tuinieren graag, daarmee vertellen we je niets nieuws. Maar wat cijfertjes om zo’n uitspraak te ondersteunen zijn altijd leuk. Hier komen ze:

Lees meer

1 maart 2020
Kieskeurig.nl trends analyse – april 2020 – Klussen

Uit een recent onderzoek van bouwketen Praxis blijkt dat slechts 1 op de 10 Nederlanders klussen uitbesteedt; maar liefst 90% klust het liefst zelf. Dat betekent dat de markt voor gereedschap en klusbenodigdheden heel veel kansen biedt.

Lees meer

2 januari 2020
Kieskeurig.nl trends analyse – Januari 2020 – Sportelectronica

Goede voornemens … Nederlanders zijn er gek op. Maar liefst 8 op de 10 Nederlanders besluit het in het nieuwe jaar anders te doen, blijkt uit onderzoek. Dat zien we ook héél duidelijk op Kieskeurig.nl.

Lees meer

20 december 2019
Kieskeurig.nl trends analyse – Januari 2020 – Wintersport

Wintersport: Nederlanders houden er van. Jaarlijks vertrekken honderdduizenden Nederlanders richting Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Natuurlijk zijn er wintersporters die met een georganiseerde (bus)reis richting de sneeuw gaan, maar ook eigen vervoer is populair.

Lees meer

23 november 2019
Kieskeurig.nl trends analyse – December 2019 – Lichaamsverzorging vrouw

Tijdens de feestdagen wil iedereen er op zijn mooist uitzien. Correctie: op háár mooist uitzien. Want het zijn vooral verzorgingsartikelen voor vrouwen die vanaf oktober flink aan populariteit winnen op Kieskeurig.nl.

Lees meer

2 november 2019
Kieskeurig.nl trends analyse – November 2019 – Koken & bakken

De dagen worden korter en het wordt langzaam kouder. Tijd om de barbecue en de tuinstoelen op te ruimen en om het binnen gezellig te maken. Hoe? Bijvoorbeeld door lekker te gaan koken en bakken en samen met familie of vrienden eindeloos lang te tafelen.

Lees meer

25 oktober 2019
Kieskeurig.nl trends analyse – Oktober 2019 – Verwarming

Hoewel het alweer een paar decennia geleden is dat we een Elfstedentocht hadden, kunnen de Nederlandse winters nog steeds flink koud zijn. Zo werd er afgelopen januari op meerdere plekken ’s nachts ruim -10°C gemeten en waren er ook een aantal ijsdagen (dagen waarop, zoals de naam al doet vermoeden, de temperatuur niet boven het vriespunt uitkomt).

Lees meer

12 oktober 2019
Kieskeurig.nl trends analyse – Oktober 2019 – Tuin winterklaar

Nog even, en de zomer van 2019 zit er weer op. Tijd om de tuinstoelen op te bergen, de opblaaszwembadjes leeg te laten lopen en de parasols in hun beschermhoes te stoppen. Maar ook om de tuin zelf aan te pakken, zodat je er tot de lente geen omkijken naar meer hebt.

Lees meer

1 oktober 2019
Kieskeurig.nl trends analyse – Oktober 2019 – Verlichting

Voor het dievengilde zijn er twee topperiodes: in de zomervakantie (gemiddeld bijna 3350 huisinbraken per maand) én in de herfst. Vanaf september stijgt het aantal inbraken flink, om in december echt te pieken: afgelopen jaar vonden er in de laatste maand van het jaar maar liefst 5.155 woninginbraken plaats*.

Lees meer

2 september 2019
Kieskeurig.nl trends analyse – September 2019 – Wassen en drogen

We willen er nu nog even niet aan denken, maar over een paar maanden is het alweer zo ver: dan is de zomer voorbij. Niet meer lekker lang avonden buiten zitten, niet meer barbecueën, niet meer de was droog laten wapperen aan de lijn.

Lees meer

1 juli 2019
Kieskeurig.nl Trends analyse – Juli 2019 – Lekker naar buiten

Als we het KNMI mogen geloven (ja, graag!) komen de zomerse temperaturen er nu toch echt aan. Dat betekent dat Nederland weer massaal naar buiten gaat: eindeloze avonden in de tuin of op het terras, uitgebreid barbecueën met vrienden en, als het écht warm wordt, lekker een zwembad in de tuin.

Lees meer

Scroll naar top

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Werk. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!