Reshift neemt vergelijker Wasmachines.nl over

Met de consumentenplatforms Kieskeurig.nl en BesteProduct.nl heeft Reshift al twee merken in handen die sterk zijn in de witgoedbranche. “De overname van een kwalitatieve website als Wasmachines.nl biedt ons de mogelijkheid om verder te groeien in wat al onze sterkste markt is. We blijven zoeken naar aanvullende informatie en dienstverlening, om de consument in elke fase van het aankoopproces bij te kunnen staan,” aldus Paul Molenaar, CEO Reshift.

Wasmachines.nl heeft als doel consumenten te helpen bij het kopen van een wasmachine. Dit doet het o.a. door het bieden van een vergelijkfunctionaliteit, het delen van ontwikkelingen binnen de branche en het geven van tips bij aankoop en bij gebruik van een wasmachine. Ook vinden bezoekers elkaar in het forum, waar ervaringen en tips met elkaar worden gedeeld. Kevin van Oosteren, Commercieel Manager Reshift: “De combinatie van deze titel met onze andere twee vergelijkers Kieskeurig.nl en BesteProduct.nl, stelt ons in staat de consument nog beter te kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste wasmachine.”

Ook voor de huidige klanten van de al bestaande titels binnen Reshift biedt deze overname volop mogelijkheden: “Voor onze klanten kunnen wij door deze overname ook meer contentproposities en andere commerciële mogelijkheden aanbieden. Met Wasmachines.nl hebben wij binnen deze markt een extra en erg waardevol kanaal in handen,” aldus Kevin van Oosteren.

Naast Kieskeurig.nl en BesteProduct.nl bereikt Reshift maandelijks meer dan acht miljoen mensen met merken als Computer!Totaal, Computer Idee, InsideGamer, PCM en Zoom.nl.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!