Reshift koopt vergelijker BesteProduct.nl

Paul Molenaar, directeur van Reshift: “BesteProduct.nl is net als Kieskeurig.nl een vergelijker, maar helpt consumenten op een andere manier met veel eigen testen en informatie. Kieskeurig.nl levert onafhankelijke en gecontroleerde gebruikersreviews. Met de combinatie van die twee sterke proposities kunnen we consumenten nog beter helpen bij, niet alleen waar je producten koopt, maar vooral ook welk product. BesteProduct.nl blijft als merk bestaan en behoudt haar gekozen koers.”

Niels Willems, oprichter en mede-eigenaar van BesteProduct.nl, ziet in de overname door Reshift nieuwe kansen voor de site die in 2006 het levenslicht zag. “Reshift heeft sinds de overname grote stappen gezet met Kieskeurig.nl. BesteProduct.nl kan zich verder ontwikkelen met kennis en specialisten van Reshift. Consumenten zien bij de aanschaf van witgoed, telefoons, televisies en huishoudelijke apparaten vaak door de bomen het bos niet meer. Onder de vleugels van Kieskeurig.nl kunnen we onze belofte, dat we kiezen makkelijker maken, nog beter waarmaken”, aldus Willems, die verbonden blijft aan BesteProduct.nl. Reshift neemt ook alle medewerkers over van het Arnhemse bedrijf.

De testen van BesteProduct.nl zijn onder meer wekelijks te zien in kranten van uitgeverij De Persgroep Nederland, waaronder het AD, Eindhovens Dagblad en De Gelderlander. Naast Kieskeurig.nl bereikt uitgeverij Reshift maandelijks meer dan acht miljoen mensen met merken als Computer!Totaal, Computer Idee, InsideGamer, PCM en Zoom.nl.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!