Reshift Creative Studios als jouw TikTok Agency

 Met 4,4 miljoen actieve gebruikers en 23,3 miljard video views per maand is TikTok hét upcoming socialmediakanaal in Nederland! Maar hoe adverteer je als bedrijf op TikTok? Dit platform is vrij nieuw en nog niet iedereen heeft toegang tot adverteren via TikTok. No worries, Reshift Creative Studios helpt je daarbij! Want als één van de eerste bureaus in Nederland kunnen wij sinds kort op TikTok adverteren. Dat biedt kansen! Nu is dé tijd om impact te maken, want er is nog relatief weinig concurrentie. Daarom komen we graag langs voor een demo presentatie voor alle mogelijkheden die TikTok biedt. 

We bundelen graag de krachten met jullie. We maken gebruik van jullie expertise en trekken gezamenlijk op richting de adverteerder om kennis te maken met TikTok. Jullie krijgen toegang tot onze expertise. Met eigen ervaringen op het Power Unlimited TikTok-account (met ruim 300.000 volgers!) kunnen we snel een effectief en officieel Nederlands TikTok-account bouwen en onderhouden, vol met relevante content voor de doelgroep.

TikTok heeft nu nog wat YouTube had in de begindagen: bedrijven zien wel dat er iets gebeurd, maar durven er vaak nog niks mee te doen, omdat er niet voldoende kennis is. De afgelopen maanden hebben onze specialisten zich dagelijks bezig gehouden met dit platform, waardoor we nu exact weten wat wel en juist niet werkt:

  • Hoe kan je je merk het beste op dit platform presenteren?
  • Welk soort content scoort goed?
  • Tips om de performance van een TikTok te verbeteren
  • Wat zijn de mogelijkheden qua adverteren?

Wat we vooral merken in de afgelopen maanden, is dat kijkers ons als betrouwbaar zien. Ze vragen ons om advies en laten in de reacties weten onze (aankoop)adviezen op te volgen. Naast games en tech, zijn gadgets ook interessant voor deze doelgroep. Zoals smartphones in een lager segment, afstand bestuurbare-wagens, de Fortnite-lijn van NERF. Maar ook online onderwijsplatformen, sneakers, fashion en allerlei soorten snacks & drinks van Doritos tot Mentos die de doelgroep graag consumeert.

Reshift Creative Studios staat als agency geregistreerd binnen TikTok, wat betekent dat we niet alleen vanuit @powerunlimitednl kunnen communiceren, maar ook vanuit jouw merk. Zonder dat je hier een TikTok-account voor hoeft te hebben! Kortom: we kunnen snel van start en zijn enthousiast om jou mee te nemen in de wondere wereld van TikTok. Wanneer kunnen we langskomen? Plan een afspraak in!

 

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!