Reshift BV en Essentie BV starten onderwijstraining- en coachingplatform Edusens

Reshift Digital (het mediahuis van o.a. Vives, IPON, Kieskeurig.nl en ID.nl) en het onderwijscoachingbedrijf Essentie BV bundelen hun dienstverlening. Onder de naam Edusens Training & Coaching BV ondersteunen zij scholen en onderwijsprofessionals in hun transitie naar gepersonaliseerd en doelgericht onderwijs. Dat doen zij via het online platform Edusens.nl.

Reshift heeft met platformen Vives.nl en de onderwijsvakbeurs IPON een bereik van meer dan 30.000 onderwijsprofessionals en biedt al tientallen jaren informatie, inspiratie en professionalisering via meet-ups, congressen, webinars, nieuwsbrieven en artikelen.

Rebekka ter Voort, directeur/eigenaar van Essentie BV, is al decennialang een vertrouwde onderwijspartner voor coaching en trainingen aan vele VO- en MBO-scholen.

Met haar team van meer dan 20 coaches en trainers richt zij zich nu vanuit de nieuwe entiteit Edusens.nl op thema’s als Leerdoelgericht coachen, Teamcoaching en Coachend Leiderschap. Deze teamtrainingen vinden nu vooral nog fysiek binnen de organisatie plaats, maar zullen in de loop van het komend schooljaar ook digitaal via het Edusens ELO-platform worden aangeboden.

“Via onze platformen Vives en IPON zijn wij vanuit Reshift al jaar en dag voorzienend in informatie en inspiratie voor het onderwijs. Professionalisering via scholing en educatie is een stap die we vanuit onze andere platformen TechAcademy en ZoomAcademy jaren geleden al zeer succesvol hebben gemaakt. Wij zijn dan ook zeer verheugd nu wij, in samenwerking met Rebekka ter Voort, vanuit Edusens ook deze dienstverlening in het onderwijsecosysteem mogen gaan uitbreiden”, aldus Martin Smelt, directeur van Reshift.

“Scholen en schoolleiders staan voor flinke uitdagingen. Persoonlijk onderwijs. Toetsing, professionalisering van je docenten, digitale leermiddelen, leerlingvolgssystemen, learning analytics. Hoe kun je als school inspelen op grote vragen in onderwijsvernieuwing? Samen met mijn team van 20 trainers en onderwijscoaches kijk ik ernaar uit om het onderwijs bij te staan in deze transitie. Om de onstuimige groei in deze en meer vragen goed en gestructureerd gestalte te kunnen geven, nu en in de toekomst, ben ik heel blij met deze bundeling van krachten met Reshift”, aldus Rebekka ter Voort, directeur van Edusens BV.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!