Sluit je aan bij onze actie en help Oekraïne!

Bij Reshift en Kieskeurig.nl dragen we graag een steentje bij met de actie Power to the people, waarmee wij powerbanks verzamelen voor de Oekraïners die huis en haard zijn ontvlucht en zodoende zonder stroom zitten. Of de Oekraïense hulpverleners die daar in het veld zitten, en voor wie onderlinge communicatie van levensbelang is. We weten allemaal hoe belangrijk de smartphone voor ons is. Stel je eens voor dat dat je enige verbinding is met medische zorg, voedsel of transport omdat je niets meer hebt. En stel je eens voor dat je dan misschien geen stroom in de buurt hebt …

Voor Oekraïners is hun telefoon nu meer dan ooit essentieel: het is de bron van informatie, het middel om contact te kunnen onderhouden met familie en vrienden, of gewoon voor praktische zaken als gps, de tijd en weersinformatie. Help mee en zorg dat ze hun telefoons kunnen blijven gebruiken!

Hoe werkt de actie?

We roepen consumenten op (via al onze ter beschikking staande kanalen en bevriende media) om powerbanks te doneren via onze actiesite https://power2thepeople.nl/.
Consumenten betalen 25 euro, waarmee wij powerbanks gaan inkopen. Wij verzorgen vervolgens het transport naar Oekraïne, hetzij rechtstreeks, hetzij via erkende hulporganisaties.

Wat kun jij als retailer doen?

Wij vragen je om het volgende:
• Doneer zoveel mogelijk powerbanks aan de actie als je kwijt wilt en kunt. Restpartijen welkom.
• Heb je geen restpartijen meer, verkoop ons dan de powerbanks met geen of beperkte marge. Alles helpt. Niet ons, maar de slachtoffers van het geweld.
• Grote partijen doen al mee – we maken ook op onze site bekend wie de actie steunt.

Doen jullie mee? Neem dan  met ons op of benader direct je Reshift-accountmanager!

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!