Mis 'm niet: IPON 2020; 5 & 6 februari aanstaande!

Over onderwijsinnovatie en professionalisering

Voor onderwijsprofessionals is IPON een unieke gelegenheid om je op de hoogte te stellen van de nieuwste ontwikkelingen, en ervaringen uit te wisselen met collega’s en leveranciers. Het thema van deze editie is ‘Onderwijsinnovatie en professionalisering’ en een groot deel van het congresprogramma is aan dit onderwerp gewijd. IPON zal woensdagochtend om 10:00 uur worden geopend door de eerste keynote-spreker van de dag: de bekende Finse onderwijsvernieuwer Riku Alkio. Met zijn bedrijf Seppo zet hij sterk in op game-based learning en de pedagogische mogelijkheden van mobiele technologie in het onderwijs.

Zie hier voor alle sprekers van IPON 2020. De host van IPON 2020 is Milouska Meulens, bekend van o.a. het Jeugdjournaal en Zembla.

Onderwijsinnovatie met behulp van technologie.

Nieuwe digitale leermiddelen, analytic learning, mediawijsheid, devices in de klas, artificial intelligence of virtual reality. De docent van nu staat voor vele nieuwe uitdagingen. Wat is er nieuw? Hoe past dit in mijn lessen? Hoe gaat onze school om met mediawijsheid of privacy? Kortom: Het is belangrijk dat je als onderwijsprofessional op de hoogte blijft. Leer van je collega’s, luister naar praktische en succesvolle cases van andere scholen en/of professionale dienstverleners.

De tiende editie van IPON staat volledig in het teken van kennisdelen. Met meer dan 140 kennissessies, 120 onderwijstoeleveranciers, speciale pleinen (Leermiddelen, Start-Ups en Klas voor de Toekomst) en specifieke deelcongressen (Expertise Summit en Gewoon Speciaal) en meer dan 7.000 bezoekers belooft het evenement voor en door het onderwijs weer een spektakel te gaan worden.

Aanmelden
Meld je hier aan voor een (gratis) bezoek aan de IPON.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!