Kieskeurig.nl organiseert tweede Ebike Duurtest

Net als vorig jaar zullen testrijders gedurende een lange periode tweemaal een fiets mogen gebruiken in hun eigen omgeving. Ze moeten wekelijks een digitaal logboek bijhouden met aan het einde een uitgebreide eindbeoordeling. “Langdurig testen geeft de consument een beter oordeel over de fiets dan een rondje testrijden op een geasfalteerd parcours,” geeft Kjeld van Dijk, Business Manager E-bike bij Kieskeurig.nl, aan. Na een uitgebreide selectie stappen fanatieke en kritische fietsers op een fiets die past bij hun fietsgebruik en de door het fietsmerk aangegeven doelgroep. “We focussen ons er niet op of de ene fiets beter of slechter is dan de andere. De focus ligt wél op waar de fiets in uitblinkt of juist in tegenvalt na een aantal weken goed te zijn gebruikt. Juist dat maakt het resultaat waardevol voor de consument,” aldus Van Dijk.

Volgens Van Dijk is er onder fabrikanten opnieuw veel animo voor deze testaanpak: “Fabrikanten vroegen ons eind 2021 al wanneer zij de uitnodiging voor de 2022-editie van onze E-bike Duurtest mochten verwachten. Reacties op de fietstest waren positief en ook voor de 2022-editie zijn de eerste aanmeldingen binnen.” Nieuw in de tweede editie van deze fietstest is dat fietsmerken met meerdere fietsen in twee categorieën kunnen deelnemen, namelijk: e-bikes voor woon-werkverkeer en recreatieve e-bikes. Met deze aanpak denkt Kieskeurig.nl meer waarde te creëren voor consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe elektrische fiets.

Fietsmerken kunnen weer gratis deelnemen aan deze fietstest en krijgen er consumentenreviews voor terug. “Waardevolle productcontent, in de vorm van video, tekst en fotografie, behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard maken deelnemende fietsen, die voldoen aan de bijbehorende criteria, kans op een ‘Goed uit de test’-predicaat,” laat Van Dijk weten. “Zowel fietsmerken als consumenten kunnen zich nog inschrijven voor deelname aan de E-bike Duurtest.”

Fietsmerken hebben de uitnodiging inmiddels ontvangen en kunnen zich uiterlijk tot woensdag 12 januari 2022 inschrijven. De resultaten worden naar verwachting dit voorjaar op Kieskeurig.nl gepubliceerd. Deze E-bike Duurtest past volgens Van Dijk goed in de strategie die Kieskeurig.nl voor ogen heeft met e-bikes. “De laatste jaren zijn we continu bezig geweest om de productgroep Elektrische Fiets beter aan te laten sluiten bij de wensen van de consument en de fietsmarkt, en daar blijven we ook komend jaar zeker mee doorgaan. Waardevolle content, zoals de uitkomst van de E-bike Duurtest, past uitstekend binnen deze strategie. De onafhankelijkheid van Kieskeurig.nl uit zich in testresultaten die merkonafhankelijk zijn,” aldus Van Dijk.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!