Kieskeurig.nl biedt onafhankelijke wasmachinetest met online keuzehulp

Consumenten helpen met het uitzoeken van de beste wasmachine, daar komt heel wat bij kijken. Elk huishouden heeft immers z’n eigen wensen en behoeftes; er is geen ‘one size fits all’ wasmachine aan te wijzen. Dankzij een online keuzehulp kan iedere bezoeker precies nagaan welke wasmachine de beste keuze is. Het vertrouwen van de bezoeker is hierbij een groot goed, want naast de wasmachine-keuzehulp wil Kieskeurig.nl in de toekomst voor meerdere productcategorieën persoonlijke keuzehulp bieden.

Door de test onafhankelijk uit te laten voeren kan de bezoeker erop vertrouwen het beste advies te krijgen. Die onafhankelijkheid is in meerdere facetten terug te zien. Allereerst de keuze voor de geteste wasmachines. Deze is samengesteld op basis van de 50 populairste wasmachines (2018-2019) op Kieskeurig.nl, onderverdeeld in vier verschillende prijsklassen. Door zelf de wasmachines aan te schaffen bij de retailer en te laten bezorgen op het adres van ons testlab garanderen we dat we dezelfde aankoopervaring handhaven als de consument.

Koffie, thee, chocolademelk, rode wijn en tomatensap

Tot dusver de onafhankelijkheid. Maar om ook conclusies te kunnen trekken over de prestaties van een wasmachine is een uitgebreide testprocedure nodig. Normaliter moet de consument de specificaties van een wasmachine maar voor waarheid aannemen en ervan uitgaan dat het qua vlekverwijdering wel snor zit. We kunnen wel vast een tipje van de sluier oplichten: geen enkele wasmachine presteert over de gehele lijn ondermaats.

Dat zegt echter niet dat alle andere specificaties overeenkomen. Zo maakten enkele wasmachines uit het testveld veel meer centrifugegeluid dan aangegeven, kon een wasprogramma zomaar vijf uur in beslag nemen, bleek het water- en energieverbruik anders te liggen en was de temperatuur in sommige gevallen flink hoger dan het wasprogramma beloofde.

Over wasprogramma’s gesproken: hoe goed een wasmachine vlekken verwijdert is uiteraard afhankelijk van dergelijke programma’s. Om de testresultaten onderling vergelijkbaar te houden, zijn de vier meest gebruikelijke programma’s getest, waaronder die van 40 en 60 graden katoenwas, een kort wasprogramma en het ecoprogramma. Een vijfde wasprogramma in de test was afhankelijk van het programma-aanbod, bijvoorbeeld een kort sportkledingprogramma. Elk wasprogramma kreeg te maken met dezelfde doekjes met koffie-, thee-, chocolademelk-, rode wijn- en tomatensapvlekken. En natuurlijk hetzelfde waspoeder.

Keuzehulp

Al die wasmachines, vlekkendoekjes en wasprogramma’s – dat levert een hoop data op, maar niet direct een antwoord op de vraag welke wasmachine de beste keuze is. Natuurlijk biedt Kieskeurig.nl alle testgegevens gratis aan in een uitgebreid testrapport, zodat iedereen die in de markt is voor een nieuwe wasmachine zich erin vast kan bijten. Ook is er een online keuzehulp opgesteld, die de bezoeker binnen een paar vragen helpt vast te stellen wat de beste wasmachine is.

Door de testprocedure uitgebreid en duidelijk af te bakenen, kan de test later bovendien worden uitgebreid met nieuwe wasmachinemodellen, om de bezoeker zo van actueel advies te blijven voorzien.

Met het aanbieden van deze wasmachinetest wil Kieskeurig.nl z’n rol als autoriteit op het gebied van onafhankelijk consumentenadvies verstevigen. “Naast de vele op mening en ervaring gebaseerde consumentenreviews en expertreviews zijn onze doelgroepgerichte tests een waardevolle aanvulling gebaseerd op feiten. Hierdoor worden bezoekers met onze testresultaten op maat geïnformeerd en kunnen ze tot een weloverwogen aankoop overgaan”, aldus consumentenstrateeg Wendy Kuyper van Kieskeurig.nl.

Download zelf de testgegevens

Wil je meer weten over onze wasmachinetest, de keuzehulp doorlopen of de testdata doornemen? Dan kun je op onderstaande websites terecht. Heb je overige vragen, stuur dan een mail naar sales@reshift.nl, dan helpen wij je graag verder.

Wasmachinetest: www.kieskeurig.nl/wasmachinetest
Keuzehulp: www.kieskeurig.nl/keuzehulp/wasmachinetest

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!