Grote namen tijdens TEQnation 2019 in Utrecht

Op woensdag 15 mei in de Fabrique te Utrecht zullen meer dan 1.000 developers, engineers, architecten en IT-professionals kennismaken met wereldwijd toonaangevende experts en IT innovators.

Zo kan de bezoeker van de conferentie bijvoorbeeld ontdekken wat Nadia Ashahwan (Facebook), Seth Vargo (Google), Dave Zolotusky (Spotify), Steven Bryen (AWS) en Alexander Shopov (Uber) in hun praktijkervaringen hebben geleerd. De topics van het evenement zijn:  AI en ML, IoT en Embedded, AR en VR, Open Source, Cloud en Serverless en alles wat new en cool is. Zie voor de gehele line-up: https://teqnation.nl/timetable-2019/.

TEQnation is een event voor en door de developer en staat onder auspiciën van de grootste developer user-groups van Nederland. Tickets zijn te koop via de site van www.TEQNATION.nl . Een ticket verschaft je toegang tot het eendaagse event en omvat ook alle catering gedurende het event.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!