Future Tech 2019: de IT-conferentie

Op 13 maart a.s. is het zover: de eerste editie van de IT-conferentie Future Tech 2019. Hèt kennis-evenement voor en door developers, architecten en IT professionals die werken met Microsoft technologieën (C#, .Net framework, Azure en web technologieën).

Op de Future Tech Conferentie zal het programma in het teken staan van topics als AI, Mixed Reality (AR & VR), IoT, Blockchain, Future Teams en Security. Met grote sprekers uit het binnen- en buitenland. Bekende namen als Microsoft director Gian Paolo Santopaolo uit Zwitserland, Hakan Silfvernagel uit Noorwegen, James Ashley uit de USA, Future Team specialist Sander Hoogendoorn, Security specialist Brenno de Winter en Sander Duivestein zullen acte de présence geven. Daarnaast ook inspirerende hands- on workshops van Joost van Schaik, Sascha Wolter, Jan Willem Groenenberg en Hans Boksem. Zie voor het hele programma en alle sprekers www.futuretech.nl

Kortom, Future Tech is een must voor iedere Microsoft IT professional. Het evenement is een initiatief van de verschillende Microsoft user-groups, zoals de DotNed user-group, SDN en MixUG en wordt ondersteund door vele toonaangevende IT bedrijven.

Tickets zijn te koop via de site van FutureTech.nl. Een ticket verschaft je toegang tot het eendaagse event en omvat ook alle catering gedurende het event.

Scroll naar top
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Solliciteer. functie

Werk. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!