Contentspecialist Reshift lanceert TikTok Agency

Groei op alle fronten
Met maandelijks miljoenen actieve gebruikers wereldwijd kan niemand meer om TikTok heen. Ook voor de zakelijk markt biedt dat veel mogelijkheden. De groei beperkt zich immers niet alleen tot de jongere doelgroep; het platform groeit in alle leeftijdsgroepen razendsnel. Inmiddels is 67 procent van de gebruikers ouder dan 25 jaar. “Waar veel mensen dachten dat het zoveelste socialmediaplatform een eendagsvlieg zou zijn, met vooral lollige kinderdansjes en kattenfilmpjes, blijft TikTok zichzelf steeds weer opnieuw uitvinden. De ongelofelijke creativiteit, snelheid en interactie maken dit platform uniek. Dat biedt enorme kansen voor de zakelijke markt, iets waar elk bedrijf nú van zou moeten profiteren”, zegt Martin Verschoor, hoofdredacteur Power Unlimited.

Don’t make ads, make TikToks
Met ruim 350.000 volgers, 1.200 video’s en 50 miljoen views heeft Reshift met Power Unlimited de nodige ervaring met het maken van succesvolle video’s op het platform. Deze ervaring met het algoritme, de unieke toegang tot advertising tools en de creatieve vaardigheden deelt Reshift via TikTok Agency met zijn partners. Als partner-agency heeft Reshift de middelen in huis om ook namens partners op TikTok te adverteren. “Denk daarbij aan in-feed en top-view ads, maar ook aan samenwerkingen op het gebied van contentmarketing met creators uit diverse soorten niches”, aldus Verschoor.

Stap voor stap
Naast een advertising-partnership biedt Reshift ook een custom-made contentstrategie en/of formats en scripts voor video-creatie. Verschoor: “Wij helpen onze klanten met de uitrol of optimalisatie van hun eigen TikTok-kanaal. Op deze manier kunnen wij de partner compleet ontzorgen.”

Over Reshift
Reshift is dé contentspecialist van Nederland. Reshift maakt, distribueert en meet unieke content. Het mediabedrijf bereikt maandelijks 8 miljoen mensen via toonaangevende merken in combinatie met haar specialismen Compare, Tech, Photography, Games, IT-communities en Education.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal en/of interviewaanvragen contact op met Kevin van Oosteren bij Reshift.nl via kvanoosteren@reshift.nl of via 06 29 56 66 43.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!