Compleet beeld en persoonlijk warmtepomp-advies voor consument

Compleet beeld en persoonlijk warmtepomp-advies voor consument door samenwerking Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl

Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl hebben per 1 september een strategisch partnership gesloten. Met deze samenwerking bieden deze twee platformen gezamenlijk alles wat de consument nodig heeft om zich op een warmtepomp te oriënteren. In de samenwerking verwerkt Kieskeurig.nl de keuzehulp-module van Warmtepompvergelijker.nl als primaire oplossing voor de consument binnen haar platform. Daarnaast wordt warmtepompvergelijker.nl mediapartner van Reshift, het moederbedrijf van Kieskeurig.nl: alle mediaverkoop zal in ieder geval de komende 12 maanden via Reshift verlopen. Hierdoor kunnen partners van beide merken de oriënterende bezoekers nóg beter bereiken.

Kieskeurig.nl heeft in het afgelopen jaar veel content gepubliceerd rondom warmtepompen, maar een gepersonaliseerde vergelijkingsmodule ontbrak nog op de site. Eline Sips: “We zijn er altijd op uit om de consument te helpen, met onze artikelen, productinformatie en video’s. We proberen hierbij om misvattingen over warmtepompen weg te nemen en een realistisch verwachtingspatroon te creëren. De keuzehulp en het uitgebreide partnernetwerk van Warmtepompvergelijker.nl maken het voor de consument nóg eenvoudiger om een maatwerkadvies te ontvangen voor een warmtepomp aan huis. Zo hopen we de installateursmarkt te ondersteunen, met veel concretere en beter geïnformeerde warmtepompaanvragen.”

Jan van Rooijen, oprichter van Warmtepompvergelijker.nl is erg verheugd met de samenwerking: “Door de implementatie bij Kieskeurig.nl wordt de vergelijkingsmodule nog vaker gebruikt door consumenten. Deze samenwerking past perfect in onze strategie om via gezaghebbende partners de autoriteit van Warmtepompvergelijker.nl verder te vergroten. Meer bezoekers geven ons nog meer inzichten en leveren daarmee waardevolle kennis voor onze partners. Dat in combinatie met dat we met Reshift de media-exploitatie voor Warmtepompvergelijker.nl professionaliseren, geeft ons de gelegenheid om ons te focussen op de verdere ontwikkeling van een nog beter advies voor de consument.”

Over Kieskeurig.nl
Kieskeurig.nl, onderdeel van Reshift, is in 1999 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete vergelijkingswebsite. Het doel van Kieskeurig.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten.

Over Warmtepompvergelijker.nl
Met meer dan 20 merken aangesloten in de vergelijkingsmodule en 15.000 unieke bezoekers per maand is Warmtepompvergelijker.nl het meest volledige vergelijkingsplatform voor warmtepompen. Het platform geeft bezoekers een advies op maat op basis van de gegevens van de betreffende woning. De consument kan tevens direct vanuit het platform een offerte aanvragen. Voor de deelnemende partners is Warmtepompvergelijker.nl hét kanaal om oriënterende consumenten te bereiken, hoogwaardige offerte-aanvragen te genereren en een diepgaand marktinzicht te verwerven.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal en/of interviewaanvragen contact op met Kevin van Oosteren bij Reshift via kvanoosteren@reshift.nl of via +31 (0)23 5430000.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!