10 fietsen ‘Goed uit de test’ bij Kieskeurig.nl E-bike Duurtest

De interesse in de unieke Kieskeurig.nl E-bike Duurtest breekt alle records: de hoeveelheid aanmeldingen voor het ontvangen van de resultaten ligt nu al hoger dan het aantal aanmeldingen vorig jaar.

In de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest, die nu voor de tweede keer is uitgevoerd, krijgt een grote groep consumenten 30 modellen van de nieuwste fietsen langdurig mee en dat leidt tot dieptereviews. Er zijn dan ook grote verschillen in de beoordelingen van de fietsen. Want wat blijkt: niet meer dan 1 op de 3 geteste modellen wordt door de proefrijders als ‘goed’ gekwalificeerd.

Door zich nu aan te melden, ontvangt de consument medio mei als eerste de resultaten in de mailbox. “Dit jaar hebben tot nu toe al 6.425 mensen interesse getoond in dit testrapport, ten opzichte van 6.000 vorig jaar”, aldus Fleur Naaktgeboren, campagnecoördinator. “De e-bike blijkt nog steeds ontzettend populair onder de Nederlandse consument. Deze populariteit plus een tekort aan onderdelen door de pandemie, zorgen er helaas wel voor dat de consument lang moet wachten op een nieuwe e-bike.”

Merkonafhankelijk testen voor een langere periode
Tien weken lang zijn 30 van de allernieuwste modellen getest. Naaktgeboren: “Het gaat hier dus niet om zomaar een proefritje.” Tijdens het testen hielden de testers een digitaal logboek bij, waarin de fiets werd beoordeeld op verschillende onderdelen. “Uiteindelijk vergelijken we de fietsen niet met elkaar, maar willen we inzichtelijk maken wat de plus- en minpunten van iedere fiets zijn. Dit, en het merkonafhankelijk testen voor een langere periode, maakt onze test zeer waardevol voor de consument. Hij/zij kan zo namelijk zelf bepalen wat wel en niet belangrijk is aan een nieuwe e-bike!”

Uitkomsten op Kieskeurig.nl
Naast het testrapport, waarin alle uitkomsten overzichtelijk bij elkaar staan, worden de bevindingen ook nog op andere manieren ingezet op Kieskeurig.nl. Naast een productreview bij de betreffende fiets, krijgen e-bikes het predicaat ‘Goed uit de test’ als ze voldoen aan de bijbehorende voorwaarden. “Deelnemende fietsen hebben recht op het genoemde predicaat als de fiets door drie van de vier testers wordt aanbevolen (naast de duurtest is er vanuit Kieskeurig.nl ook een speciale fietsdag georganiseerd, waarbij alle deelnemende e-bikes nogmaals door twee fietsers zijn getest) én in drie van de vier beoordelingscategorieën van de testklasse een voldoende heeft behaald. Op deze manier halen we het maximale uit de test”, aldus Naaktgeboren.

Scroll naar boven
Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!