19 maart 2024
Nederland bespaart massaal op energie

Uit de Nationale Energiemonitor, uitgevoerd door Kieskeurig.nl en ID.nl onder bijna 8.000 Nederlanders, blijkt dat Nederlanders massaal energiebesparende maatregelen treffen. Maar liefst 92,4 procent van de Nederlanders heeft in de afgelopen twee jaar energiebesparende acties ondernomen. Bijna de helft van deze groep heeft hierdoor meer dan 250 euro per jaar bespaard, terwijl 8,5 procent zelfs aangeeft meer dan 1000 euro te hebben bespaard.

Lees meer

14 november 2023
Kieskeurig.nl ziet nu al records Black Friday 2023: Entertainment belangrijker dan energie

Productvergelijker Kieskeurig.nl ziet een aanzienlijke toename in websiteverkeer en een opvallende verschuiving in consumentengedrag rondom Black Friday 2023. Dit jaar is Black Friday eerder en succesvoller van start gegaan dan in voorgaande jaren, met 10 november als de duidelijk merkbare start voor meerdere winkeliers.

Lees meer

31 oktober 2023
E-bike merkmonitor 2023

Uit de E-bike Merkmonitor van Reshift Digital en DVJ Insights blijkt dat inmiddels meer dan de helft van de ondervraagden een e-bike bezit. De elektrische fiets wint terrein als alternatief voor autoritten, vooral voor het afleggen van langere afstanden. Er is opvallend veel interesse in budget e-bikes, wat kansen biedt voor fabrikanten.

Lees meer

19 september 2023
Kieskeurig.nl en LaadpaalTop10 gaan samen laadpalen vergelijken

Twee vooraanstaande namen in de online informatievoorziening voor oriënterende consumenten bundelen hun krachten. Kieskeurig.nl en Laadpaaltop10.nl kondigen een strategische samenwerking aan die zich richt op het helpen van mensen die in de markt zijn voor een nieuwe laadpaal. Dankzij deze strategische samenwerking wordt het voor marktpartijen een stuk eenvoudiger om de relevante doelgroep te bereiken met een eigen merkverhaal door de ontwikkeling van o.a. video- en branding campagnes. 

Lees meer

14 september 2023
40 procent van de Nederlanders overweegt binnen 5 jaar overstap naar elektrische auto

40 procent van de benzine- en dieselrijders in Nederland wil binnen vijf jaar overstappen naar een elektrische auto. Dat blijkt uit onderzoek van Reshift Digital onder bijna 3000 autobezitters. Het onderzoek geeft waardevolle inzichten in de snelgroeiende adoptie van elektrisch rijden. Een ander opvallende uitkomst is dat consumentenervaringen een van de belangrijkste informatiebronnen zijn bij de zoektocht naar een nieuwe auto.

Lees meer

8 februari 2023
Elfstedentocht met bakfiets om Pokémongame uit te spelen

De redactie van gamingmerk Power Unlimited probeert op 8 en 9 februari om Pokémongame Shining Pearl uit te spelen tijdens de Elfstedentocht met een bakfiets. De ludieke tocht van 235 kilometer heeft op elke stempelpost een extra challenge met een winelement voor kijkers. Of het de redactie gaat lukken is volledig te volgen op livestreamplatform Twitch.tv.

Lees meer

25 november 2022
Energiecrisis beïnvloedt Black Friday 2022

Black Friday is pas halverwege, maar er tekent zich al een sterke trend af. De Nederlandse consument is – veel meer dan voorgaande jaren – op zoek naar producten waarmee er bespaard kan worden op de energiekosten. Ook wordt er meer gezocht op echt praktische producten. Dat is duidelijk anders dan in andere jaren, waarin consumenten zich vooral richtten op luxe producten. Dat concludeert het onafhankelijke vergelijkings- en reviewplatform Kieskeurig.nl. En hoewel het aantal aanbiedingen onverminderd groot is, lijken ze wel net iets minder spectaculair dan vorig jaar.

Lees meer

28 oktober 2022
Reshift BV en Essentie BV starten onderwijstraining- en coachingplatform Edusens.nl

Reshift Digital (het mediahuis van o.a. Vives, IPON, Kieskeurig.nl en ID.nl) en het onderwijscoachingbedrijf Essentie BV bundelen hun dienstverlening. Onder de naam Edusens Training & Coaching BV ondersteunen zij scholen en onderwijsprofessionals in hun transitie naar gepersonaliseerd en doelgericht onderwijs. Dat doen zij via het online platform Edusens.nl.

Lees meer

6 september 2022
Compleet beeld en persoonlijk warmtepomp-advies voor consument door samenwerking Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl

Compleet beeld en persoonlijk warmtepomp-advies voor consument door samenwerking Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl

Kieskeurig.nl en Warmtepompvergelijker.nl hebben per 1 september een strategisch partnership gesloten. Met deze samenwerking bieden deze twee platformen gezamenlijk alles wat de consument nodig heeft om zich op een warmtepomp te oriënteren. In de samenwerking verwerkt Kieskeurig.nl de keuzehulp-module van Warmtepompvergelijker.nl als primaire oplossing voor de consument binnen haar platform. Daarnaast wordt warmtepompvergelijker.nl mediapartner van Reshift, het moederbedrijf van Kieskeurig.nl: alle mediaverkoop zal in ieder geval de komende 12 maanden via Reshift verlopen. Hierdoor kunnen partners van beide merken de oriënterende bezoekers nóg beter bereiken.

Lees meer

5 september 2022
Reshift lanceert consumentenplatform ID.nl

Op het nieuwe platform ID.nl maakt contentspecialist Reshift ingewikkelde thema’s rondom producten, zoals warmtepompen en zonnepanelen, begrijpelijk voor de consument. ID.nl vervult hiermee de behoefte aan direct bruikbare inspiratie en praktische informatie over belangrijke thema’s van nu: Zekerheid & gemak, Energie & besparen, Huis & entertainment, Mobiliteit en Gezond leven.

Lees meer

7 juni 2022
10 fietsen ‘Goed uit de test’ bij Kieskeurig.nl E-bike Duurtest

De interesse in de unieke Kieskeurig.nl E-bike Duurtest breekt alle records: de hoeveelheid aanmeldingen voor het ontvangen van de resultaten ligt nu al hoger dan het aantal aanmeldingen vorig jaar.

Lees meer

2 maart 2022
Sluit je aan bij onze actie en help Oekraïne!

Lees meer

15 februari 2022
Grote Koningsdagstream: Doe mee en help Stichting KiKa!

Lees meer

15 februari 2022
E-bike merkmonitor 2022

Jonge doelgroep staat te springen om goedkope e-bike – Van de jongeren tussen de 18 en 34 jaar sluit 71% niet uit om ooit een e-bike te kopen. De hogere prijzen zijn nog wel een drempel om tot aanschaf over te gaan. Dit blijkt uit de E-bike Merkmonitor van Kieskeurig.nl. In dit onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau DVJ Insights, werden aan ruim 2000 respondenten allerlei vragen op het gebied van e-bikes en fietsmerken voorgelegd.

Lees meer

14 februari 2022
Kieskeurig.nl organiseert tweede Ebike Duurtest

Lees meer

11 januari 2022
Contentspecialist Reshift lanceert TikTok Agency

Lees meer

1 september 2021
Reshift Creative Studios als jouw TikTok Agency

 Met 4,4 miljoen actieve gebruikers en 23,3 miljard video views per maand is TikTok hét upcoming socialmediakanaal in Nederland! Maar hoe adverteer je als bedrijf op TikTok? Dit platform is vrij nieuw en nog niet iedereen heeft toegang tot adverteren via TikTok. No worries, Reshift Creative Studios helpt je daarbij! Want als één van de eerste bureaus in Nederland kunnen wij sinds kort op TikTok adverteren. Dat biedt kansen! Nu is dé tijd om impact te maken, want er is nog relatief weinig concurrentie. Daarom komen we graag langs voor een demo presentatie voor alle mogelijkheden die TikTok biedt. 

Lees meer

9 maart 2021
Consument oefent graag geduld voor perfecte e-bike

Lees meer

25 november 2020
Reshift & 5G

Lees meer

2 juli 2020
Kieskeurig.nl biedt onafhankelijke wasmachinetest met online keuzehulp

Lees meer

8 juni 2020
Unieke inspiratie: William Rutten lanceert eerste online Masterclass om Nederlandse fotografen verder te helpen

Lees meer

3 juni 2020
Digitale Kennissessie Reshift: Gedrag consumenten behoorlijk veranderd

Lees meer

2 april 2020
Reshift lanceert nieuw job platform TEQjobs.nl

Lees meer

1 april 2020
Kieskeurig.nl trends analyse – Mei 2020 – Fotografie

Lees meer

28 maart 2020
Kieskeurig.nl trends analyse – mei 2020 – Lekker naar buiten

Lees meer

Reshift. Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte en ontvang je graag inspiratie & tips voor jouw marketingcampagnes?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!