Kickstart je carrière. bij Reshift in Haarlem

Kickstart je carrière. bij Reshift in Haarlem

Talentenprogramma voor HBO-/WO-studenten

Bouw tijdens je studie aan je netwerk en CV

Leer van bekende experts in de praktijk

Flexibele tijden, goed uurloon

Géén ervaring vereist. Die krijg je van ons

Wij houden best wel van practical jokes

Ons programma

Elke student loopt er tegenaan. Je leert tijdens je studie de theorie, maar mist de praktijk. Werkgevers zoeken vooral naar die talentvolle personen mét ervaring zodat direct in volle vaart kan worden ingestroomd. Kun je wel aan de slag, dan is dat met een starterssalaris. Want geen ervaring… Dat kan anders vinden wij bij Reshift, Nederlands meest innovatieve mediabedrijf. Door jou die voorsprong te geven waardoor je direct relevante werkervaring kunt laten zien. Nog voordat je bent afgestudeerd. Dat vergroot je kansen en verhoogt je toekomstig salaris. Hoe? Door je te laten werken in de praktijk aan onze bekende consumentenmerken zoals Kieskeurig.nl. Maar je ook te laten meedenken én werken aan nieuwe innovatieve platformen als Review.nl en ID.nl. Zodat jij specialist wordt, nog voordat je bent afgestudeerd.

Onze belofte

Wij snappen dat je geen ervaring hebt. Geen zorgen. Talent management is our middle name. Als mediabedrijf met vele toonaangevende tech-georiënteerde merken opereren we in de voorhoede van de technologische vooruitgang. Koffie halen kunnen we zelf. Jij werkt met relaties, externe en interne stakeholders, leert omgaan met strategische vraagstukken, ondernemerschap, financiële begrotingen, data, content, projectmanagement, development, analytics, performance, social media en alles wat verder op je pad komt, zoals dat later ook gaat in de beroepspraktijk. Dat alles in een uitdagende omgeving met jonge mensen op een fantastische locatie in Haarlem. Waarbij deels thuiswerken natuurlijk tot de opties behoort.

Jouw profiel

Dit talentenprogramma is niet voor iedereen. Laten we daar heel eerlijk in zijn. Ons programma Kickstart je carrière is bedoeld voor studenten die vooruit durven kijken. Zij die nu al strategisch hun carrièrepad durven te plannen door tijd te investeren in praktijkervaring. Het verschil zit hem in inzet en houding. Je moet een ondernemende instelling hebben. Je durft buiten de gebaande paden te denken, en te wandelen. Je bent mondig. Want dat zijn wij ook. Je durft fouten te maken. Die maken wij ook. Je bent bovenal energiek, leergierig en geïnteresseerd. Je hoeft niet alles te weten. Dat doen wij ook niet. Maar we komen gezamenlijk wel tot een resultaat waar we állemaal trots op zijn. En met allemaal bedoelen we ook jou.
Wij zoeken en meer!

Je bent geschikt voor Kickstart je carrière als

Je een HBO- of WO-opleiding doet in de richting van Marketing (analytics), (technische) Bedrijfskunde, Business IT & management of Data Science.

Je bovenal ondernemend en verkennend bent ingesteld. Veel wat wij doen is nieuw. Dat vraagt om een flexibele instelling en leergierige gedrevenheid.

Jij je helemaal thuis voelt in de beschrijving Jouw profiel en blij wordt van het deel Onze belofte zoals die hierboven staan.

8 tot 16 uur per week beschikbaar bent. Vooral tijdens kantooruren. Zo gaat dat nu eenmaal later.

Ben jij geschikt voor dé kickstart van je carrière?

Ben jij geschikt voor dé kickstart van je carrière?

Bij Reshift krijg ik de kans om mijn theoretische kennis in de praktijk te gebruiken. Samen met mijn leuke en gedreven team tackel ik complexe vraagstukken en ontwikkel ik mezelf als bedrijfskundig professional.
Jorn

Jorn

Bij Reshift kun je in een zeer leerzame en veelzijdige omgeving relevante werkervaring opdoen. Je krijgt hier niet alleen de kans om jezelf, maar ook je kennis en vaardigheden te ontplooien en te verbreden.
Laura

Laura

Reshift geeft mij de mogelijkheid om mijn opgedane kennis op school in de praktijk uit te voeren. In een gezellig en energievol team werk ik samen om de ervaring voor de consument zo goed mogelijk te maken.
Niels

Niels

Reshift. Wie zijn wij?

Reshift combineert de kracht van verbeelding, content-creatie, softwareproductie en data-analyse. Elke maand weer bereiken we 8 miljoen mensen die onze creaties gebruiken om de juiste producten te kunnen kopen, geïnspireerd te raken of te leren. Dat doen we met merken waar we trots op zijn en waar je niet omheen kunt, maar ook met liefde voor het vak én een gezonde teamspirit, want mooie dingen maak je samen. Wil je meer weten over Reshift en hoe we zover zijn gekomen? Dan moet je hier zijn!
Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!