IT communities. Wie wij zijn

Reshift IT Communities (ITC) biedt IT-managers, developers, architects, innovators en onderwijs-professionals nieuwe inzichten en professionele groei door professionals, community’s en bedrijven met elkaar te laten verbinden. Dat doen we niet alleen via onze magazines, specials  en online content, maar ook via onze Academy, webinars, video libraries, whitepapers, online platformen en evenementen. Aansluitend bieden we onze partners diensten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, lead generatation, branded content, research en customized events.

Onze target groups

IT-developers

De  IT-professionals zijn de primaire doelgroep van onze ontwikkelaars-gemeenschap. Ze werken dagelijks met OS/Linux  .NET en/of  het Java-ecosysteem. Deze professionals zijn voortdurend op zoek naar uitbreiding van zijn of haar eigen kennis en vaardigheden. Deze groep bestaat uit softwareontwikkelaars, architecten, project managers en consultants met een focus op methode- en procesverbeteringen.

Businesspartners

Het belangrijkste kenmerk van deze doelgroep is dat zij allemaal een commercieel doel hebben en OS, Linux, .NET en/of Java gebruiken om dit doel in zijn geheel of in prt te bereiken. Deze groep bestaat uit leveranciers, servicebedrijven en eindgebruikers. Het samenbrengen van deze doelgroepen binnen onze gemeenschap creëert een stroom van kennis en informatie, waarvan alle doelgroepen kunnen profiteren.

Educatie

Binnen de educatieve sector wordt de professional van morgen voorbereid op later. ITC zoekt de verbinding tussen het onderwijs en het professionele werkveld. Dat is de reden waarom studenten en docenten een actieve rol hebben binnen onze community’s. Dit is de plek waar studenten, ontwikkelaars, bedrijven en docenten samen-komen om kennis te delen en nieuwe kansen te ontwikkelen.

Arbeidsmarktcommunicatie

Iedereen is op zoek naar goede IT-developers. Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zijn verschillende terreinen, maar kunnen tegelijkertijd niet zonder elkaar. Weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag op weg!

Onze diensten

Employer branding services
Via ons jobboard DevITJobs.nl bieden wij IT-professionals méér dan alleen een platform om de aandacht te vestigen op vacatures binnen deze specialistische doelgroepen. Samen met onze partners helpen wij de complete employer brand te etaleren binnen onze tech-community’s. 

Retention services
Retention is het vermogen van een organisatie om haar werknemers te behouden. Onze diensten om employee retention binnen uw organisatie te verbeteren zijn:

  • Mentorship-programma’s
  • Gastcolleges op HBO- en WO-instellingen
  • NLJUG-sprekers Academy
  • NLJUG-tour @ Code One en Sillicon Valley
  • Masters of Java
  • Training & development (Speakers Mentoring Program)
Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!