[vc_row][vc_column][dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″ sizing=”” sizing_wide=”” sizing_normal=”” sizing_tablet=”” sizing_mobile=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

 1. De winactie wordt georganiseerd door Reshift Digital, de uitgever van onder meer Power Unlimited, InsideGamer en Gamer.
 2. Medewerkers van Reshift Digital zijn uitgesloten van deelname.
 3. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 4. Deelnemen aan deze winactie is mogelijk door de enquête in te vullen.
 5. Per persoon (deelnemer) mag maximaal 1 keer een inzending worden gedaan. Overtreding van deze bepaling leidt tot diskwalificatie van de deelnemer.
 6. Deelnemers dienen 14 jaar of ouder te zijn. Deelnemers onder de 14 dienen toestemming van de ouders te hebben om mee te doen.
 7. De inzendingen worden eigendom van Reshift Digital.
 8. Door inzending van het deelnameformulier verklaart de deelnemer kennis te hebben genomen van het deelnamereglement en daarmee in te stemmen bevoegd te zijn om zijn/haar inzending in te sturen, rechthebbende te zijn van het ingezonden materiaal, dan wel de rechthebbende te vertegenwoordigen van alle intellectuele eigendomsrechten die betrekking hebben op de inzending.
 9. De winactie loopt van 22 mei tot en met 5 juni 2018. Inzendingen welke na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 10. Uw (persoons-)gegevens worden, indien u heeft aangegeven de nieuwsbrief en/of aanbiedingen te willen ontvangen, opgenomen in het klantenbestand van Reshift Digital en kunnen worden gebruikt om u in de toekomst te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten of diensten van Reshift Digital. Uw gegevens worden nimmer verkocht of ter beschikking gesteld aan derden. U heeft te allen tijde recht op inzage en correctie van uw gegevens. Ontvangen gegevens worden verwerkt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Reshift Digital heeft haar gegevensverwerkingen gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1276551.
 11. Door deelname krijgt u een kortingscode toegestuurd en maakt u kans op een gratis game van voidu.com.
 12. Over de gewonnen prijzen is de winnaar geen kansspelbelasting verschuldigd.
 13. De prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar, is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 14. Reshift Digital kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige uit deze wedstrijd voortvloeiende schade en verleent geen garanties op de te verstrekken prijs.
 15. Reshift Digital behoudt zich het recht voor om de winactie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
 16. Bij punten niet opgenomen in dit regelement behoudt Reshift Digital het recht om te beslissen.
 17. Op deze wedstrijd is Nederlands recht van toepassing.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!