werk. tech

Of het nu via websites, online cursussen, social posts, videos, nieuwsbrieven of printtitels is: wij houden consumenten en (klein)zakelijke gebruikers op de hoogte van wat er op techgebied speelt. Dit doen we met merken als PCM, Computer!Totaal, Computer Idee, Tips & Trucs en MacWorld. Daarbij blijven we niet aan de oppervlakte, maar beantwoorden we de vraag áchter de techgerelateerde vraag. Helder, duidelijk, praktisch en compleet. Zodat jij ook het ‘waarom’, het ‘wat betekent dit voor mij’ en ‘maar hoe doe ik dat dan’ op een presenteerblaadje krijgt aangereikt.

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!