Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

Door middel van spannende en prikkelende video’s en artikelen over zowel de selectiedag, de workshops, de fotoseries als de prijsuitreiking is de kijker meegenomen in de zoektocht naar de nieuwe SIGMA-ambassadeur. Zo hebben we een groot podium gecreëerd en heeft de community direct kennisgemaakt met deze talenten. Er is een landingspagina gemaakt waarop alle content rondom de SIGMA Talent Quest is gepubliceerd. Tegelijkertijd is deze content via al onze kanalen verspreid: via de Zoom.nl-website, nieuwsbrieven, YouTube, Facebook en Instagram.

Brand awareness vormde het hart van deze campagne, maar tegelijkertijd is in alle artikelen en video’s aandacht geweest voor de producten waar SIGMA extra aandacht aan wilde geven. De doelgroep is geïnformeerd door middel van reviews en ervaringen van de workshop-deelnemers, door branded content artikelen over de workshops, de fotoseries en branded video’s. De winnaar van de SIGMA Talent Quest gaat voor SIGMA aan de slag als ambassadeur en kan op de lange termijn vaker door SIGMA worden ingezet om het merk te vertegenwoordigen.

Bekijk hier de landingspagina’s met alle content van de SIGMA Talent Quest.

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!