Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

Dankzij de diversiteit aan onderdelen in de campagne hebben we sterke resultaten op alle uitdagingen van LG behaald.

De usp’s van het LG TwinWash-systeem vormden de centrale boodschap in de volledige branded informatiepagina. Zowel in tekst, de checklist als in de artikelen kwam de veelzijdigheid van dit systeem aan bod. Ook de merkbekendheid van LG konden we laten groeien, mede dankzij het aanhaken van een influencer. Zij deelde de voordelen van TwinWash binnen haar eigen jonge gezin met de Kieskeurig-community. Het resultaat op het gebied van sales was uiteindelijk duidelijk terug te zien binnen Kieskeurig.nl. Mede dankzij de productwidgets die we hebben geïntegreerd in de branded omgeving steeg het clicksharepercentage van LG binnen het domein wasmachines met maar liefst 4,5 procent.

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!