werk. Games

Via ons Games-domein spreken we met titels als Power Unlimited, Gamer.nl en InsideGamer.nl onze jongste doelgroep aan. Dat doen we niet alleen met een maandelijks magazine (Power Unlimited is met ruim 26 jaar het oudste en grootste gamemagazine van Nederland), maar ook met aansprekende websites, spetterende vlogs en oergezellige livestreams die keer op keer een groeiende groep kijkers weet te bereiken. Ons Games-team is bovendien geregeld op grote (game-)events te vinden.

Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!