werk. compare

Op zoek naar een (elektronisch) product en zie je door alle bomen het bos niet meer? Snappen we helemaal, en daarom helpen wij je een handje! Met onze platforms Kieskeurig.nl, BesteProduct.nl en Wasmachines.nl geven wij consumenten inzicht en handvatten bij het aankoopproces. Met onafhankelijk testrapporten, gecontroleerde consumentenreviews en betrouwbare prijs- en productinformatie helpen onze vergelijkingssites de oriënterende consument op weg naar de uiteindelijke aankoop. Binnen het Compare domein zijn diverse producten te vinden, waaronder:

Huishoudelijke apparaten
In deze categorie kom je veel apparaten als wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers, espressomachines, stofzuigers en strijkijzers tegen. Ook producten als frituurpannen en keukenmachines bevinden zich in deze groep. Tevens vind je hier cv-ketels en diverse producten voor in de tuin en om te klussen.
Consumentenelektronica
Hier vind je alles wat te maken heeft met beeld en geluid, alsmede foto en video. Maar naast tv’s, laptops, smartphones, koptelefoons, gameproducten en camera’s, vind je hier ook producten voor beauty en gezondheid, zoals scheerapparaten, IPL en stijltangen.
E-bikes
Behalve de elektrische fietsen zelf worden er ook diverse motorsystemen getoond, evenals navigatiesystemen en accessoires.
Scroll naar boven

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Solliciteren. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!