20 juni 2022
De do’s and don’ts op TikTok volgens TikTok-expert Martin Verschoor

Lang werd gedacht dat het socialmedialandschap verzadigd was met Twitter, Instagram en Facebook, maar toen kwam TikTok.

Lees meer

31 mei 2022
Een community als kennisbank voor je sitebezoekers

Forums, ook wel community’s, zijn zo oud als de weg naar Rome. Minder oud, maar wel bejaard in online-termen is het in 1999 gestarte Viva-forum. In de zomer van 2021 was er even sprake van opheffing nadat DPG Media de rechten kreeg. De hoeveelheid reacties die de mogelijke sluiting opriep, zorgde er uiteindelijk voor dat het forum bleef bestaan.

Lees meer

19 mei 2022
7 tips voor succes met branded video’s

Video’s bieden de ruimte om producten in volle glorie te laten zien en je merk te laten glanzen. Niet alleen de kijktijd van online video’s is de afgelopen jaren enorm toegenomen, het videoaanbod is nóg meer gegroeid. Hoe zorg je er als marketeer voor dat consumenten jouw branded content video afspelen en hoe houd je ze aan het scherm gekluisterd?

Lees meer

1 juni 2021
Whitepaper – Influencermarketing

Influencer marketing hoeft niet te draaien om miljoenen volgers op Instagram, maar gaat juist om persoonlijke aanbevelingen en het creëren van herkenbaarheid. Authenticiteit en interactie zijn bepalend voor de beste resultaten. De juiste influencer voor jouw campagne vind je dan ook niet tussen de grote namen op het internet. Hij of zij bevindt zich waarschijnlijk recht onder je neus, in het hart van je doelgroep.

Lees meer

30 september 2020
Whitepaper – social engagement

Het creëren van betrokkenheid bij social content blijkt soms een lastige opgave te zijn, maar er zijn diverse wetenswaardigheden die het stimuleren van dat zogenoemde ‘engagement’ makkelijker maken. Zo zijn er dingen waar je op moet letten bij het schrijven van een tekst op Facebook en kun je je video op Instagram het beste een specifieke lengte maken (probeer eens maximaal dertig seconden voor een hoger engagement). Ook zijn er zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een YouTube-video uploadt.

Lees meer

Reshift. Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte en ontvang je graag inspiratie & tips voor jouw marketingcampagnes?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top

Student? Kickstart je Carrière!

Welke richting wil je op?

contact. Klantenservice

Solliciteer. functie

Werk. functie

Resultaten

contact. algemeen

Wil je weten hoe onze merken en unieke content kunnen bijdragen aan de beleving van jouw bedrijf? Of wil je gewoon gezellig een keer langskomen voor een goeie kop koffie? Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul het formulier hieronder in!

contact. Sales

Graag vertellen we je meer over wat onze commerciële proposities, (non-)spot-oplossingen, branded of owned content-concepten, seminars, event shows en consumentenevents voor jouw merk kunnen betekenen. Wil je weten wat Reshift voor jouw merk kan doen? Vul dan de velden hieronder in!